Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min kritiserer foreldrene mine, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tre nære venner, en av de er jeg med nesten hele tiden. Foreldrene mine er ganske strenge, hennes er det motsatte. Når vi planlegger overnattinger og sånt får hun alltid lov, når dette skjer og jeg ikke får lov blir hun skikkelig irritert og sier at foreldrene mine er så strenge. Hun er også veldig masete på ting. Jeg er en sånn person som bare vil at alle skal være venner, så jeg er ikke tøff nok til å si i fra om at dette irriterer meg og gjør meg veldig sliten. Er det noen annen måte jeg kan få henne til å mase mindre på? Uten å si det rett ut.

SVAR

Besvart 28.05.2019 18:00:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle