Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg skaffe meg ekte venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har ingen venner jeg føler meg utenfor av alle klassen ingen av gutten vil sitte ved sidene med meg og jentene også jeg går opp til musikkrommet for glemme tristheten de islamisk jentene dømmer meg for hva jeg har på meg btw jeg er muslim men følar alle later som at de er venninen mine men ingen vil ha meg som venn hvordan kan jeg skaffe meg en venn uansett jeg blir kjent med person etter noen uker svikter den meg hvordan kan man skaffe seg ekte venner og hvordan kan man vite at de er ekte pleas svar so fort dere kan hilsen jente 14

SVAR

Besvart 25.05.2019 13:52:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle