Hopp til hovedinnholdet

Er jeg usosial?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som lurer på om jeg er usosial. Jeg har en søster som jeg alltid er sammen med, hun er en av mine beste venner (vi er tvillinger). I uka er jeg sammen med venner 0-3 ganger, det varierer. På skolen har jeg alltid en person og være med, som oftest mange (jeg er heldig!). Jeg har fire personer i min «innerste krets» og over ti personer i min «ytterste krets». Jeg elsker også å være sammen med familien, jeg elsker dem, men gjør det meg usosial at jeg av og til sier nei takk til en tur ned til byen eller et besøk fordi jeg er sliten og vil slappe av hjemme med familien (søsteren min er alltid med meg, aldri alene)? Føler andre er sammen med venner hele tiden, hver dag og helg, men det er ikke jeg. Jeg har bekymret meg for dette en stund, at jeg er usosial, tenker dere jeg er det? Til slutt, jeg var aldri hatt en kjæreste, derfor aldri kysset eller hatt sex med en person, er det rart for en jente på min alder? Har lyst på kjæreste, men ingen gutter er interessert.

SVAR

Besvart 30.05.2019 21:52:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle