Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine holder meg plutselig utenfor, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som går i 7.klasse. Jeg har alltid at noen å være sammen med, men nå begynner de to som jeg alltid har vært med og ignorere meg og på skolen når vi er ferdige og skal ut i friminutt går de bare fra meg. Når de bare går fra meg finner jeg dem ikke og jeg har en veldig god venn i 4.klasse og jeg har det kjempe fint med hun, men jeg begynner jo på ungdomskolen snart og da går jo ikke jeg på samme skole som hun vennen min i 4.klasse og da er jeg redd for at jeg ikke kommer til å ha noen venner. Hva kan være grunnen til at de bestevennene mine i klassen min plutselig ikke vil være med meg mer, de har begynt å føle seg så kule, på en måte at de har blitt før kule for å være med meg. Jeg har ingen andre nære venner i klassen, siden jeg er veldig sjenert og alltid så stille hele tiden. Takk på forhand:)

SVAR

Besvart 30.05.2019 13:20:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle