Hopp til hovedinnholdet

Hvilken gjeng skal jeg velge?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg skal begynne på ungdomsskolen til høsten, og jeg gleder meg veldig, men jeg er redd for at jeg kommer til å miste vennene mine fordi de liker å være med i den kule gjengen, og jeg føler at jeg ikke passer inn i den gjengen. Så hva gjør jeg?

Besvart 13.06.2019 00:06
 

Svar
Hei

Det er ofte ikke så lett å vite hvem man skal være med. Du sier at du liker å være med de, men at du føler at du ikke passer helt inn. Da er det viktig at du kjenner mye på deg selv hva du egt vill, selv om det ikke alltids er like enkelt. Hvorfor liker du å være med dem, er det fordi de er morssome, interessante og snille eller bare fordi de er kule? Finnes det noen andre gjenger som du også kanskje kunne tenkt deg å være med. Anbefaler at du ikke trenger å ditche denne gjengen, men kanskje prøv å snakk og heng med litt andre også, så ser du hva du vill. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips til å få nye venar

Jenter som prater (www.colourbox.com)

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

Les mer

5 tips til den første tiden på ny skole

Skoleelever (colourbox.com)

Mange kjenner sommerfugler når de skal begynne på videregående. Nervøs fordi du ikke kjenner noen fra før? Usikker på hva som kreves? Her er tips så du kan finne deg til rette.


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap