Hopp til hovedinnholdet

Min BFF har nå en ny BFF som hater meg, og jeg syns jeg fortjener bedre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg var BFF men en jente før, men nå er hun BFF med en jente som hater meg hun sier ikke hvorfor :( Hun jeg var BFF med før sa at hun hadde baksnakket meg og det sier hun som hater meg og, dessuten har hun behandlet meg som noe dritt, jeg har bare henne etter at jeg flyttet å vi krangler hver dag men jeg må alltid tilgi henn fordi jeg ikke har noen andre venner. Jeg synes jeg fortjener bedre! Mamma og Pappa har nettopp skilt seg og Mamma er fysisk og sykisk syk. Hun har også fått en mittlivskrise. Jeg har fortalt henne alt dette og jeg er redd hun har sagt det til henne, å hun som hater meg nettmobber meg, på en måte sånn at ingen andre skal skjønne at hun snakker om meg. Hun jeg var BFF med før bryr seg ikke om dette å er enda frekkere mot meg når hun er med henne jeg prøver å være med de fordi jeg ikke vil være alene jeg er også overvektig å mange gutter mobber meg for det. Mamma og pappa krangler hele tiden og mamma er så sliten at jeg må gjøre nesten alt! Plis hjelp meg!

SVAR

Besvart 12.06.2019 10:35:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle