Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri følt meg så utenfor før!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal starte på ungdomsskolen etter høsten. Så vi skulle velge hvem vi ville gå i klasse med, liksom vi skulle velge 4 stykker som var første valgene våres. Jeg har ganske mange gode venner, men når vi skulle gjøre det samlet 4 av bestevenne mine midt i klasserommet og viset til hverandre. En av dem snakket til meg senere om dette, det viste seg at de planla at de skulle velge hverandre siden da var det større sjanse får at de kom i samme klasse. Jeg følte meg sikkelig utafor. Så jeg skrev noen av de andre vennene mine på lappen min. Jeg kom hjem å begynte å gråte. Jeg har aldri følt meg så mye utafor. Skal jeg fortelle dem det? Kanskje det hjelper?

SVAR

Besvart 14.06.2019 13:44:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle