Hopp til hovedinnholdet

Føler ikke at jeg passer inn noen plasser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på barneskolen ble jeg mobbet, og har derfor få venner fra den tiden. Når jeg skulle begynne på ungdomskolen skjønte jeg at jeg ville bort fra det miljøet, samtidig som jeg ville satse på idrett, jeg begynte derfor på en idrettsungdomskole. Målet var å få nye venner, men jegføler meg bare som det 5. Hjulet, jeg føler alle har denne ene bestevennen som de har hatt siden starten av barneskolen, mens jeg seøvfølgelig ikke har noen, jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med, heller ikke kjæreste, har aldri hatt en faktisk, og jeg har aldri forstått det med kjærlighetssorg, noe jeg hater, for da har jeg ingenting å si i samtaler om det. Også føler jeg at alle andre har så mye interresant som har skjedd, mens jeg ikke har noe! Og jeg føler at jeg ikke har noen plass i samtalen, for jeg har ikke noe å si, og hvis jeg bare begynner å snakke møter jeg kult eller klein stillhet eller blikk eller alt. Jeg føler jeg ikke passer inn noen steder. Jeg skal jo ha like interesser som hele skolen

SVAR

Besvart 15.06.2019 02:48:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle