Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt jeg er veldig god venne med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16 år. det er en gutt jeg er veldig god venn med. å nå i det siste har jeg begynt å få kraftige følelser for han. jeg har en sånn app der man skriver anonyme spørsmål og ting, og der hadde noen skreve at han var en dårlig person å at han går fra person til person også, å jeg vet at det var venninnen min som skrev det, å når jeg svarte på det tenkte jeg ikke over va jeg skrev så jeg skrev "desverre så vet æ det" å nå svarer ikke han meg og jeg vet ikke va jeg skal gjøre....

SVAR

Besvart 27.06.2019 20:46:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle