Hopp til hovedinnholdet

Venninne bytter meg litt ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Ung.no! Jeg har en veldig god venninne! Vi har kjent hverandre i 4 år, og vi har alltid vært kjempegode venner. Plutselig flytter en ny jente i klassen vår, og hun er mye sammen med henne. Hun begynner da å bytte ut alt med meg. Hun snakker ikke så mye sammen med meg, og vi finner ikke på så mye sammen lengre, Men hvis vi gjør det, (Bare vi to) så er det ganske hyggelig. Jeg prøver å finne på ting sammen med henne, men det virker som hun «glemmer» meg litt noen ganger..Jeg synes dette er kjipt, for jeg aksepterer at hun er sammen med andre, men ikke at hun glemmer meg. Jeg har alltid vært der for henne, men det er ikke hun alltid for meg. Jeg er kjempeglad i henne, og jeg vil virkelig ikke miste vennskapet hennes, for det bryr jeg meg veldig om! Jeg er en litt sjalu person når sånne ting gjelder, men jeg prøver å skjerpe meg. Men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Kan dere hjelpe meg? Tusen takk:) Mvh, Jente (13)

SVAR

Besvart 24.06.2019 22:12:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle