Hopp til hovedinnholdet

Vil bli bedre til å prate med folk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter med å få jente venner. Jeg er kanskje litt sjenert men på en måte så er jeg også ikke det, vid de spør meg noe så svarer jeg helt vanlig men ikke noe mere det bare stopper opp. Og jeg snakker veldig lite, jeg er kanskje litt luket på en måte. jeg føler at alle rundt meg er gode til å få kontakt. Og jeg føler meg som en raring. Jeg har aldri noe å si og Jeg blir bare så frustrert. Noen tips om hva jeg kan gjøre for å bli litt bedre til å prate med folk? Takk

SVAR

Besvart 27.08.2019 21:14:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle