Hopp til hovedinnholdet

Føler forholdet mitt med kjæresten er ødelagt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har vært sammen med bestevennen min i snart 1 år nå. Me har hatt det supert fint sammen og han betyr så ufattelig mye for meg. Men denne sommerferien gikk alt i dass, me har bare krangla og vært stygge med hverandre. Han har blitt så utrolig annerledes og behandle meg på en måte som får meg te å føla mg dårlig på. Han seie han gjør det pga eg aldri va takknemlig for han tidligere noe som ikke stemme i d heile tatt. Me elske hverandre og begge vil det ska funka men problemet e at han har såra meg for mye og eg føle egt at en stor del av forholdet våres e ødelagt. Eg har prøvd å snakka me han om det men føle ikke det hjelpe. Har påenmåte gidd heilt opp. Hva ska eg gjør?? Vil ikke ha det sånn

SVAR

Besvart 26.08.2019 19:40:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle