Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplevde noe skummelt en natt og det påvirker meg negativt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei! En natt får ikke så lenge siden opplevde jeg noe ekkelt. Jeg opplevde at jeg var i sengen. Døren min va åpen og plutselig så jeg en skikkelse i døren. Ble ganske redd og prøvde å se bort. I det jeg så bort var det som om den sprang mot meg. Jeg begynte å riste veldig som om noen drog meg opp og ned i sengen. Jeg prøvde å rope, men kroppen min kunne ikke gjøre noe. Det føltes veldig ekte, og fikk heller ikke sove denne natten. Har forstått i ettertid at dette må ha vært en slags drøm eller noe. Kanskje søvnparalyse. Vet egentlig ikke helt va det var, men det skremte meg veldig. Har aldri hadd søvnparalyse før, men dette var helt ekstremt. Det har også påvirket meg en del negativt i ettertid.

SVAR

Besvart 02.09.2019 09:54:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle