Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen venner på videregående, og er alene hele tiden. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei 16 år gammel jente som netopp har startet på vgs. Og jeg føler meg så alene jeg har ikke hatt venner siden barneskolen ingen liker meg og jeg forstår ikke hvorfor det føles nesten som alle bare har bestemt seg for å ikke like meg. Og det er utrolig tøft for meg og ikke passe inn i den alderen jeg er i nå. Jeg lyger til foreldrene mine om at jeg har venner slik at de ikke skal bli lei seg. Men jeg forstår ikke hva jeg gjør galt jeg smiler og er super hyggelig og jeg er så lei av å ikke ha noen å vær med på ettermiddagene når alle i klassen møtes på fester og hjemme hos folk, jeg blir aldri invitert og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har fått en liten depresjon for jeg føler meg helt alene i denne verden :( hjelp meg for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 09.09.2019 19:12:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle