Hopp til hovedinnholdet

Vi er ikke så gode venner lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg har nettopp startet på US. Sist dag jeg var med alle vennene mine (3 stk) lykkelig sammen var siste skoledag i 7. klasse. I løpet av ferien ble de bestevenner med de populære jentene vi skulle begynne på US med, men jeg ble ikke invitert. Etter skolen startet har jeg vært veldig trist. De sier ikke en gang hei i friminuttene. Jeg har funnet noen andre jenter, men de er ikke helt "det jeg så for meg". Jeg får aldri snakket, slipper aldri frem og må minst skrike (ikke at det hjelper). Og de fleste har avtalt overnatting i høstferien, uten å invitere meg (de mener de har gjort det da...) Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, bare jeg hører på en litt trist sang hylgriner jeg. Eneste dagen i uka jeg ikke tenker mye på det er på fredager hvor jeg har en ponni på for. virkelig motivasjon. Så spørsmålet er egentlig... HVA I ALLE DAGER SKAL JEG GJØRE?!?!?

SVAR

Besvart 03.10.2019 22:40:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle