Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg hjelpe min venn som er deprimert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg møtte en gutt på snap og vi har snakke lenge nå, han liker meg men han er 2-3 år eldre og jeg er veldig glad i han bare, ikke som kj. Han har vært deprimert de 2 siste årene og han trenger virkelig hjelp. Faren hans slår han og er sur. Han kutter seg selv og tar drugs vaper røyker og masse mer. Han prøvde å ta selvmord for 1 måned siden og vil gjøre det igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Og jeg vil hjelpe men det er vanskelig. Hjelp

SVAR

Besvart 30.09.2019 12:31:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
account_circle