Hopp til hovedinnholdet

Hvordan blir jeg invitert med på fest av vennene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en ganske bra vennegjeng og mine nærmeste venner er jeg kjempenære og vi har det sykt morsomt sammen. Men de siste årene har jeg skjønt at jeg går glipp av ganske mye, de fleste jeg kjenner er på fester og hooker med gutter hver helg, mens jeg og vennene mine bare møtes vi og har det jo gøy men vi blir liksom aldri invitert på festa. Jeg har sykt lyst til å bli med på fester for jeg føler meg så sykt mislykka og upopulær når jeg bare sitter alene hver helg eller bare er med venninner mens alle andre er ute. Skjønner liksom ikke hva som er galt med meg, hvorfor ingen inviterer meg og det her bare gir meg veldig dårlig selvtillitt og gjør at jeg bruker fredag og lørdagskveldene mine på å deppe og være lei meg. Hva kan jeg gjøre for å bli invitert på festa, hvordan Kan jeg bli mer populær?

SVAR

Besvart 08.10.2019 22:02:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle