Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig lite ekte venner og jeg blir uansett bare utestengt de har hemmeligheter for meg jeg skjønner jo at dem kanskje ikke vil at alle skal vite det men når f.eks er en venne gjeng osv sier en person det til alle unntatt meg då går de rundt og snakker om det uten å si noeee til meg:// jeg blir også baksnakket har dere/du noen tips til å få venner? Jeg har også lyst på gutte venner siden de fårstår ting mye mere og ikke dømmer deg osv men ingen av guttene i klassen eller skolen vil bli det elns har dere noen tips til hvordan man kan få flere bver og gutte bver?

SVAR

Besvart 05.10.2019 10:49:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venner

De fleste synes det er fint å få nye venner, men det er ikke alltid like lett. Både på skolen og på fritiden møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjent med, uten at vi vet helt hvordan vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle