Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg ekte venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan får jeg ekte venner? Jeg føler at jeg ikke passer med de vennene jeg har nå og jeg har det ikke bra med de. Jeg har vært venner med de i flere år. Vi liker ikke de samme tingene og jeg synes ikke det er gøy å være med de. De stiller aldri opp for meg og er der ikke når jeg trenger de. De støtter meg ikke og er ikke interessert i hva jeg sier. Men det som er værst er at de blir sur når jeg klarer noe de ikke klarer. Jeg prøver alltid å være en god venn men de er det aldri tilbake. Jeg har aldri vært god til å ha gode forhold til andre. Ikke med familie og sånt heller. Sånn har det alltid vært. Jeg trenger bare å få nye venner. Hvordan gjør jeg det? Jeg føler at ingen har det jeg trenger. At alle kommer til å såre meg hvis jeg lar de bli venn med meg eller bare bry seg om meg. Jeg pleier å snakke med andre utenfor vennegjengen min men det er som om de blir sur på meg når jeg gjør det. Jeg liker ikke at de har kontroll på den måten, men jeg er redd for å bli alene.

SVAR

Besvart 09.10.2019 15:45:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle