Hopp til hovedinnholdet

Er det ekte venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er så usikker. Jeg vet ikke om de vennene jeg har er ekte venner. Jeg er god venn med en jente som også er skikkelig close med en annen jente. Og når jeg er med dem så er de mest sammen. Og jeg føler at jeg kommer mellom dem. Jeg føler meg noen ganger utestengt eller oversett. Jeg vet at de ville sagt at de ikke mener det hvis jeg hadde snakket med dem. For noen dager siden, hadde en venninne av meg vært hos de hu jeg er god venn med, og hu som er skikkelig close hadde blitt med. Når hu kom hjem så ringte hu meg og sa at de hadde snakket mye dritt om meg og sagt at d r plagsomt å henge med meg. Og hu sier at hu prøvde å backe meg men at d ikke funka. Hu ene som er skikkelig close til venninna mi hadde sendt meg en mld tidligere og sagt at jeg snakker mye dritt om folk og at jeg ikke tenker før jeg snakker og at jeg prøver å ødelegge mellom hu og veninna si, noe som ikke er sant. Og jeg ble dritlei meg,ringte hu og hu sa at de ikke hadde snakka dritt om mg. Og nå r alt som før.

SVAR

Besvart 09.10.2019 15:55:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle