Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg slo opp med kjæresten min og ble sammen med en annen.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Forgje uke så var jeg på leirskolen. Jeg var sammen med en fyr men hele uka så Ville jeg slå opp med han så jeg gjorde det på torsdagen og på fredagen når vi dro hjem så sitte en fra den andre skolen meg om å bli sammen. Og da sa jeg bare ja fordi jeg ikke viste helt hva jeg skulle svare og jeg synes at han var søt å sånn da. Men da glemte jeg at jeg hadde slott opp md han andre dagen før. Og han ble lei seg og nå føler jeg meg som verdens største idiot. Får mange av vennene mine liker meg ikke lenger fordi jeg slo opp og ble sammen med en annen. Og jeg har kjempe dårlig samvittighet! Jeg vil di unnskyld til ex’n min men jeg vet ikke hvordan. Jeg vet at det var dårlig gjort men jeg vil ikke miste alle vennene mine! Vet du hva jeg kan gjøre får å få folk til å like meg igjen?

Besvart 09.10.2019 18:10
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det virker som om du havnet i denne situasjonen uten at du egentlig ønsket det, og at du helst vil gå tilbake til slik ting var før. Det er forståelig at du har dårlig samvittighet, ettersom at det ikke var meningen å såre eks kjæresten din. Heldigvis kan dette løse seg veldig enkelt!

Basert på det du skriver virker det ikke som at du er forelsket i din nåværende kjæreste. Du tok rett og slett en spontan avgjørelse, og angrer på resultatet. Du kan enten slå opp med kjæresten din om du ikke ønsker å være sammen med han lengre, eller beholde forholdet. Uansett bør du be om unnskyldning til eks kjæresten din og forklare situasjonen. Om dere har hverandre på sosiale medier kan dere snakke der, eller så kan dere avtales å møtes i virkeligheten. Forklar han hvordan du opplever det hele, før du hører på hans side av saken. Om samtalen og tonen mellom dere er god, kan det forhåpentligvis hende at dere fortsatt kan være venner. 

Jeg vil også anbefale seg å ta tiden til hjelp. Alle gjør feil, og etterhvert vil folk glemme hva som har skjedd. Fortsett å prioritere tid med vennene dine, snakk ordentlig med dem og vis at du fortsatt er en god venninne. Om dere er ekte venner, vil det nok ikke ta lang tid før alt er tilgitt og ting er slik som før. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap