Hopp til hovedinnholdet

Vi er en vennegjeng som kom veldig nær hverandre, men som faller sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg begynte i 8. kom jeg i klasse med 7 andre jenter og vi ble raskt en vennegjeng som var veldig nær,stolte på hverandre og var i lag hele tiden.Min bestevenn som var i denne gjengen gikk skikkelig mye ned i vekt og vi merket at hun hadde en spiseforstyrrelse i slutten av 8.Samtidig har jeg å gått ned i vekt over sommeren å har nå et normalt kosthold så jeg ikke går mer ned i vekt.Men nå etter at 9. har startet har bestevennen min og en annen god venn av meg begynte å si at jeg spiste lite denne sommeren.De fokuserer hele tiden på hva jeg spiser(og jeg spiser ikke mindre enn andre) og det virker som om devar sjalu på at jeg var tynnere enn dem.Jeg sa til dem at jeg spiste normalt. Men nå har de gått og sagt til læreren at jeg ikke spiser mat det erjo ikke sant!Foreldrene mine ble jo overasket fordi jeg spiser jo normalt.Men nå har gjengen begynt å fallesammen og 3 avde gamle bestevennene mine snuser og finner på ting ilag utenmeg.jeg er egt leimegmenharikkenoetilfelles med dem mer

SVAR

Besvart 08.10.2019 20:22:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle