Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi klinte med en gutt igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fant ut i dag at venninna mi som jeg har kjent hele livet klinte med gutten jeg holder på med i fylla for en uke siden. Dette er ikke første gang hun har gjort dette, for rundt et halvt år siden klinte hun med en annen gutt som jeg var forelsket i. Da jeg fant ut at hun hadde gjort det ble jeg utrolig sur og lei meg. Hun har ikke sagt unnskyld for noen av gangene, vi har snakket om at hun ikke synes at det hun har gjort har vært ille og at om hun hadde sagt unnskyld så hadde det ikke vært oppriktig. Det jeg lurer på er om jeg burde tilgi henne (igjen), og hvordan det kommer til å bli i vennegjengen vår på oss to og to andre venninner. Jeg har jo ikke lyst til å tilgi henne igjen etter hvordan hun har vært mot meg, men er redd for at de andre vennene mine kommer til å synes at jeg overreagerer og ta hennes side.

SVAR

Besvart 10.10.2019 16:24:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle