Hopp til hovedinnholdet

Hun sier at jeg blir sur når jeg ikke blir sur

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venninne jeg har vært god venn med en stund. Vi har det kjempe morsomt sammen og alt er helt greit. Men i det siste har hun sagt at jeg blir veldig sur for ting og at jeg er frekk og så begynner hun å truet om at vi ikke skal være venner lenger hvis jeg fortsetter å være sånn. Jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt. Jeg vil ikke si det til noen fordi alle er på hennes lag og alle elsker henne og hun er så flink til å få venner og jeg er veldig sjenert. Jeg vil ikke bli uvenner men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at hun skal stoppe å si at jeg blir så sur fordi jeg blir ikke så sur egentlig. Hvis hun gjør ting blir ikke jeg sur men når jeg gjør det blir hun sur. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.10.2019 00:28:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle