Hopp til hovedinnholdet

Hun er noen ganger snill, men andre ganger frekk og jeg kjenner ingen andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har netopp begynnt på en ny skole og det er en jente som noen ganger er litt snill men andre ganger veldig frekk. Noen ganger slår hun mens andre ganger snakker hun om at jeg er lav (hun er 177 og jeg er 161) hun er egentlog en veldig dårlig vemm men jeg kjenner ingen andre på den nye skolen så jeg vet ikke om jeg bør forsette å være hennea venn. Jeg har snakket med henne noen ganger på indirekte måten men hennes unskydning er at hun er deprimert. Jeg sier til henne at hun må på terapi for å hjelpe henne (depresjonen og volden) men hun sier at hun ikke vil og at det ikke hjelper

SVAR

Besvart 02.11.2019 19:42:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle