Hopp til hovedinnholdet

Vi er ikke like gode venner som før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenker å holde et juleverksted for meg og 5 andre venner av meg. Vi har vært veldig gode venner i lang tid, men nå føler jeg at jeg ikke har så mye kontakt med den ene av dem. Hun har mye bedre kontakt med de fleste fra vennegjengen min, men ikke jeg. Vi har mistet kontakten vår helt og hvis jeg er med henne og en annen er det som om hun later som om jeg ikke er der en gang. Hun sier ikke en gang hei til meg. Jeg sliter veldig mye med ensomhetsfølelsen og det er veldig vanskelig å snakke med henne siden det føles som om hun ikke vil være sammen med meg. Jeg tenker også på hva de andre vil tenke hvis jeg ikke inviterer henne. Om de tenker at jeg er slem eller noe siden jeg alltid har invitert henne på ting. Hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 13.11.2019 17:07:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle