Hopp til hovedinnholdet

Vi er ikke så gode venner lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For noen uker siden krangla jeg veldig med bestevennen min, vi ble venner til slutt men hun begynte og føle seg rar mot meg, hun ble sikkelig frekk og sur hver gang vi var sammen. Jeg takla det ikke mer, jeg ville ha det som det var før da vi bare var snille mot hverandre, så jeg bestemte meg for og si hva jeg følte men hun ble sykt sur og ville ikke snakke med meg. Jeg sa der etter at jeg ville at det skulle bli som før men hun sa sånn det kommer aldri til og bli som før. Etter og ha snakka lenge blir vi venner igjen, men plutselig begynte hun og ikke ville snakke med meg åpner aldri snappen min og sa aldri hei eller hade når vi møttes på trening. Så da sender jeg en mld til hun og sier er du sur på meg? Og hun svarer bare nei Også sier hun vi mister kontakten og vi glir bare fra hverandre og så sa hun det er ikke som før og det kommer det aldri til og bli. Jeg kunne snakke med henne om alt og nå kan jeg ikke det lenger.. har dere noen tips?

SVAR

Besvart 16.11.2019 11:37:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle