Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg blir hennes venn kommer alle vennene mine til å hate meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har startet på ungdomsskolen og det er en jente som alle hater når jeg sier hater mener jeg HATER. Hvis jeg blir huns venn kommer allleee vennene mine til å hate meg. Denne jenta kan være veldig frekk, men kan være veldig hyggelig bare at nå tror jeg hun ikke liker meg siden alle vennene mine ikke liker hun så nå blikker hun meg:(

SVAR

Besvart 13.11.2019 17:56:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle