Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninna mi behandler meg dårlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei (: Jeg har ikke vært på denne siden før, så jeg håper jeg gjør dette riktig! spørsmålet mitt er: Bestevenninna mi som jeg har hatt hele livet mitt har alltid vært litt ekkel mot meg. Hun ser på meg stygt og gjør narr av meg for tingene jeg liker. Jeg forstår ikke hvorfor. Jeg har aldri gjort noe liknende mot henne, aksepterer tingene hun liker og roser henne ofte for ting hun gjør også. Men hvis jeg blir bare ser litt lei og sur ut på grunn av det hun sier, blir hun super gretten, sier «Å, ble du sur nå eller?» og ser bare styggere på meg når hun tror jeg ikke ser. Jeg må også alltid være den som prøver å få oss til å bli venner igjen. Selv om hun er sånn, så er hun jo morsom, men jeg føler meg bare så dårlig. Uansett, det jeg lurer på er, hva kan jeg gjøre? Jeg har ingen andre venner, og jeg er ganske sikker på at nesten Ingen andre på skolen liker meg så godt, så jeg har ingen andre å gå til enn henne. Tusen takk får at du leste.

SVAR

Besvart 22.11.2019 19:01:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle