Hopp til hovedinnholdet

Trenger en gutt i livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har så lyst på en kjæreste! En som bryr seg om meg og syntes jeg er pen osv. Jeg har også så lyst på en gutte bestevenn som jeg kan henge med og snakke med om ting. Men jeg har aldri hengt med en gutt alene før. Det er noen gutter jeg kunne tenkt meg å bli sammen med om jeg var forelska i dem og dem i meg, men jeg føler også at de guttene er litt vanskelige å stole på. Jeg prøver ofte å finne nye gutter jeg kan få på snap, men jeg finner nesten aldri noen. Men jeg vil bare ha en gutt jeg kan snakke med om ting, henge sammen med, en som bryr seg om meg osv, det må ikke være en kjæreste det kan også være en bestevenn som er gutt. Jeg trenger liksom bare en gutt i livet mitt som bryr seg om meg. Har du noen tips?

SVAR

Besvart 27.11.2019 21:52:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle