Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg ikke er der jeg burde være. Har dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler ikke jeg er der jeg burde være. Livet mitt nå er at jeg skyr naturlig vekk fra folk og er sjelden med venner. Føler på sosialt ubehag framfor glede. Spiller som oftest piano eller tenker på å spille når jeg har overskudd. Har gått mye opp i vekt og klarer ikke å la være å hate meg selv. Føler ikke mye rundt dette, bortsett fra når jeg tenker på hvordan jeg hadde det før. Da kan jeg bli lei og føle at jeg gjør noe feil. Før hadde jeg ekte, gode vennskap, var en naturlig del av gjengen på fest, forelsket meg og følte mer. Jeg vil endre situasjonen min, men hvordan kan jeg gjøre det? Altså, det hjelper ikke å gjøre ting. Psyken min endres ikke av det. Jeg føler meg svak og tror ikke det er mulig, men har du noen tips? Fordi jeg føler jeg sløser vekk livet. Vil bare ha det bra, være en bra person, men aller mest føle noe igjen.

SVAR

Besvart 06.12.2019 12:15:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle