Hopp til hovedinnholdet

Kasta opp i sofaen på fest, og føler meg så dårlig. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har stilt et spm tidligere, dette er samme tema, men et anna spm. Jeg var hos en fest hos ei venninne. Jeg har aldri blitt drita før og hadde ikke tenkt til å bli det nå heller. Men jeg merka at jeg drakk litt fort. Og jeg ble fort full, jeg tenkte til meg selv at nå må jeg roe ned. Jeg slutta å drikke, men promillen steg fort. Jeg må ha vært borte i noen minutter for jeg husker smått at jeg kasta opp mens jeg satt på sofan. Etter dette husker jeg ikke så mye. De ringte mamma i 22tia og jeg våkna kl 06 dagen etter. Greia er at jeg føler meg utrolig teit og "slem". Har spydd i sofan og huset hennes. Jeg tilbød å hjelpe til å evt betale for noe og/eller vasking. Nå spør venninna mi om jeg kan hjelpe til med sofan, noe jeg gjerne gjør. Søkte opp folk i samme situasjon, og på det forumet var folk sure på personen som spøy og kalte henne for dårlig venninne (gammelt innlegg). Dette gjorde til at jeg følte meg enda verre. Vil ikke være dårlig. Hvordan få meg til å føle meg Bedre?

SVAR

Besvart 12.12.2019 13:22:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle