Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min skal alltid være bedre enn meg, eller ha det verre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i fjor møtte jeg bestevennen min.Men det virker som om hun alltid skal være bedre enn meg i alt, eller ha det værre enn meg i alt. Jeg har alltid vært veldig usikker på min engelske uttale blant annet, og om jeg stresser uttaler jeg det feil.Men henne (som er utrolig god) skal alltid rette på ordene jeg uttaler feil, si jeg ikke er så god på engelsk uttale og fortelle om alle skrytene hun får, men vet jeg ikke får. Også hvis jeg har en vanskelig dag og vil prate med henne, så sier hun alltid noe som tyder på at hun har eller hatt det værre. Jeg fortalte henne om gangen jeg måtte gå til psykolog fordi jeg ikke hadde det noe bra, men da sa hun "Du hadde det nok ikke værre enn meg det året", okei, men jeg trenger bare noen å prate med.Har også fått noe lignende som panikk og angst anfall, men hun sier at jeg sikkert bare er syk de dagene.+ mer. Jeg hadde det vanskelig før jeg møtte henne, men hun får den tiden til å komme tilbake. Jeg vet det ikke er bra formeg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.01.2020 20:11:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle