Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg er veldig toxic i vennskapsforholdet. Hvordan jobbe med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har 2 bestevenner på skolen min. resten er jeg egentlig bare bekjente me, er ikke gode venner me dem. men jeg føler jeg er veldig toxic i vennskapsforholdet mellom meg og mine 2 beste venner. jeg prøver å ikke lage drama, men det blir alltid drama når jeg prøver å hjelpe, eller gjøre noe snilt. jeg mener det aldri vondt, men det er fordeom ikke greit av meg, det er liksm alltid noe dumt som skjer rundt meg, og jeg ødelegger og lager dårlig stemning for meg og vennene mine. i tillegg til det tror jeg at jeg er litt for oppmerksomhetssyk, ikke sånn at jeg liker drama åsånn for d hater jeg. men mer sånn jeg er en ganske utadvendt person og liker når folk snakker me meg osv. jeg tror jeg tar litt for stor plass av og til. jeg føler meg som en skikkelig dritt person og venn, når jeg er sånn. har dere tips til hvordan ikke være og gjøre sånn? takk og forhånd fra en trist og fortvilet jente

SVAR

Besvart 20.01.2020 15:39:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle