Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en ganske god venn. Vi krangler hver eneste dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en ganske god venn, som jeg har kjent i 3 år. Vi krangler vær eneste dag med hverandre og diskuterer hele tiden. Men spørsmålet mitt er hvorfor kommer han alltid tilbake? Er det noe mere følelser der en bare vennskap siden vi alltid blir venner igjen uansett hva og hvor mye vi krangler? Jeg er så forvirret over han, alt jeg gjør er galt i Hannes øyne! Føler han skyver meg unna vær gang han får ei ny jente i livet sitt, og vil ha meg tilbake og like nær venn som vi var før. Jeg veit jeg har følelser for han. Men siden han løyg til meg at han holdte på med flere jenter de samme månedene han hadde en greie for meg (før vennskapet startet). Han er ikke en person som er åpen om følelsene sine eller sier ut hvordan han har det. Men jeg føler det er noe men veit ikke hva. Han vil ha pause i 1 uke men svarer fortsatt på meldingene mine og ringer meg. Er så forvirret over hva jeg skal gjør!

SVAR

Besvart 28.01.2020 12:50:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle