Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine mobber en jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På skolen er jeg med i en gjeng på 5. De jeg er med mobber en annen jente, og jeg liker det ikke så godt. Jeg synes egentlig veldig synd på henne, hun sliter litt med å få venner og derfor følger hun litt etter oss, noe som vi synes er litt irriterende. Men hver gang hun ikke er der så snakker de så negativt om hun. Selv om jeg ikke er med på å snakke om hun og mobbe, føler jeg at jeg er med siden jeg er med de. Jeg har selv tidligere ikke hatt så mange venner og vet godt hvordan det er. Men nå har jeg liksom funnet folk jeg kan være med og liker, men jeg liker ikke at de snakker så mye om hun. I tilleg så føler jeg at jeg ikke kan stoppe det for da blir de bare nyskjerrige på hvorfor jeg er sånn. i det siste har jeg bare fått mer og mer dårlig samvittighet, og derfor smiler jeg mye mer til henne og sier oftere hei, og snakker ikke negativt om hun til de jeg er med. Men jeg føler likevel at jeg er med på det, men samtidig vil jeg være med dem.

SVAR

Besvart 09.02.2020 15:47:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
account_circle