Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min behandler meg dårlig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en venninne som er sur hele tiden. Vi hadde kranglet like etter jul fordi jeg likte en gutt og venninnen hennes likte og den gutten. Hun var på lag med den andre jentene, og da ble jeg litt sur fordi hun sa jeg måtte bare gi opp fordi den andre jentene likte den gutten så godt. Hun er sur hele tiden, prater bare om seg selv, og ditcher de gode vennene hennes for å få status på skolen hos de populære(som er en av jentene hun støttet i stede for å støtte sin bestevenninne siden barnehagen). Hun baksnakker meg til de «populære, nye vennene», og er sur hele tiden hvis jeg ikke mener tingene hun mener er rett. Når jeg begynte å like en gutt som var eldre, og er populær blandt de hun henger med nå, ble hun sur på meg og sa «hun ene venninnen min liker han også, du burde ikke like han fordi hun liker han ganske mye». Og da ble jeg irritert men sa ingenting. Hun bryr seg bare om populariteten sin, er sur på oss hele tiden. lager drama, og gråter når jeg ikke mener det hun mener.

SVAR

Besvart 17.02.2020 11:02:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle