Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri vært på fest. Har dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er nå snart 19 og har egentlig aldri vært på en fest. Har aldri blitt invitert fordi folk jeg gikk på skole med har jeg ikke så god kontakt med og har ikke så mange venner i andre relasjoner....så ender opp med at jeg sitter mye på rommet alene...er nå lærling så er ikke i et "klassemiljø" mer nå hvor det er mange jrg kan være med hver dag. Hadde hatt lyst gått på en fest, eller ha folk å være med til dagene. Har en kjæreste og er en del med henne men har fremdeles ikke de typiske "guttevennene" jeg burde hatt på denne alderen. Lurer på hva jeg skal gjøre eller om dere har noen tips eller hint

SVAR

Besvart 19.02.2020 14:04:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle