Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg når vennen min ikke hører på det jeg sier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg har en venninne som er kjempe snill og en ordentlig venn. Men det er likevel ting som gjør meg litt forvirret. Hun opplevde noe i barndommen som gjorde slik at hun har litt problemer nå i dag. Jeg har hatt angst i sånn 3 år og har ikke snakket med det rundt vennene mine fordi jeg vil ikke at de skal synes synd på meg. Venninnen min åpnet seg for meg for noen uker siden, og helt siden da, så har hun ikke sluttet å snakke om hennes lidelser. og at hun tydeligvis har hatt en drepressiv periode osv. I starten støttet jeg henne og alt, men nå har det blitt mer irriterende og hun får samme reaksjon fra meg hver dag. Jeg skjønner at du har problemer liksom, men det er det ikke bare du som har! Liksom når jeg prøver å hjelpe henne med eksempler fra min angst, så er det som det går rett inn i det ene øret og ut det andre! det føles ut som at jeg ikke har god nok grunn til å ha angst og derfor har ikke mine eksempler noe å si! Hva burde jeg gjøre, før jeg blir gal?

SVAR

Besvart 02.03.2020 13:15:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle