Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig mange gode venner på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er en ting jeg synes er veldig vanskelig. Jeg har veldig mange gode venner, og jeg har lyst til å være med alle sammen men det kan jeg jo ikke siden det går bare ikke. Også er jeg sånn at jeg plutselig kan gå fra den ene jeg er med fordi jeg skal snakke med en annen også føler jo den personen jeg var med først at jeg går ifra hun. og det er dette som er så vanskelig, har dere noen tips på hvordan jeg skal kunne være med alle jeg vil uten å såre noen? også en ting til, den ene av mine venner tror at vi er bestevenner ogsånn, men jeg føler det ikke sånn i det hele tatt, og denne personen griner hver dag og har ikke mange venner og det er egentlig ikke så mange som vil være med henne i klassen siden hun blir litt voldsom og plagsom. Men hvordan skal jeg gjøre sånn at det blir greit for meg og henne?

SVAR

Besvart 04.03.2020 00:05:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle