Hopp til hovedinnholdet

Har følelser for venninnen min sin eks

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og bestevenninna mi har krangla skikkelig. Vi var sånn skikkelig close og var med hverandre hjem hver eneste dag. Det har vi gjort i mange år. I snart 2 år har hun hatt kjærlighetssorg for en gutt, og tatt selvkutting pga det. Jeg har jo da alltid vært der for henne og sagt at hun skal drite i han osv...han har ignorert henne da hun sa at hun likte han. For ca 1 uke siden begynte han å snappe meg, og skrive at jeg var pen osv...han har spurt om å møtes og sier mange søte ting. Jeg har fått litt følelser for han men tør ikke å inndrømme det til noen. Jeg hadde en annen venn som jeg sa alt dette til (altså det med at han snapper meg osv) men hun sa det videre til henne jeg krangla med, så hun er skikkelig sint på meg pga hun tror jeg og han holder på. Jeg backa jo henne når hun hadde skikkelig kjærlighetssorg så jeg skjønner at hun blir sint osv...men jeg kan ikke noe for følelser og jeg prøver å tenke på henne også men jeg har så sterke følelser for han pga han er bare snill og god.

SVAR

Besvart 15.03.2020 14:19:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle