Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli bedre likt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at alle bare er med meg fordi de ikke kan si nei og at jeg bare er irriterende klegg som bare følger etter. Jeg skjønner at de ikke vil være med meg når de ser sånn ekkelt på hverandre og bare lar meg gå bak. Er veldig vanskelig og bli kjent med for eksempel folk fra andre klasser siden jeg er så usikker rundt folk jeg ikke skjenner. Så jeg lurer bare på hvordan jeg kan bli bedre likt så det er gøy og ikke teit at jeg må være med og finne på noe.

SVAR

Besvart 19.03.2020 19:01:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle