Hopp til hovedinnholdet

Savner vennene mine og har triste tanker etter at skolen stengt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Nå som corona-viruset har stengt alle skolene har dette gått utover min mentale helse. Jeg savner vennene mine på er nivå jeg aldri har følt før, og jeh føler de ikke vil snakke med meg.. I tillegg til at dette er vanskelig har jeg fått mange tanker om bestemor. Triste tanker. Hun døde av lymfekreft for 7 år siden. Og jeg hadde det bra helt til nå. Alle tankene kommer tilbake og jeg griner hver dag. Jeg hater at skolene er stengt. Det påvirker meg!!

SVAR

Besvart 19.03.2020 11:07:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å trives når du er mye hjemme

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg mye hjemme? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre i denne perioden.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
account_circle