Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg litt annerledes og ensom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg litt annerledes og ensom når jeg ser folk på serier eller i virkeligheten gjøre ting spontant etter skolen eller henge med folk uten at foreldrene har full kontroll på hva som skjer. Foreldrene mine hindrer meg ikke fra å gjøre dette, men siden jeg aldri var med venner på fritiden før har det aldri vært naturlig og jeg vet ikke hvordan jeg skal få det sånn heller. Jeg tenker også at hvis jeg får meg kjæreste en gang at jeg ikke vet hvordan jeg skulle snakket med dem om det fordi det aldri blir snakket om hjemme, og storesøsteren min heller aldri har hatt kjæreste. Sånne ting ser helt naturlige ut i filmer men jeg har aldri hatt det sånn og det får meg til å føle meg usikker. Jeg skjønner ikke hvordan det i det hele tatt fungerer eller hvordan folk på skolen går på fester eller møtes i store grupper. Dette hindrer meg også fra å møte nye folk som kan bli eventuelle venner/kjærester

SVAR

Besvart 09.04.2020 19:38:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle