Hopp til hovedinnholdet

Når kan jeg reise til utlandet igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig med tanken på at det kan hende at jeg ikke får reise til syden til neste år! Jeg føler det går fint i år men det er veldig vanskelig å tenke på at jeg ikke får reise til neste år! Jeg har reist til samme plassen 3 år på rad, og jeg ble venn med en gutt som var der med familien sin. Vi ble kjempe gode venner og er det enda! Jeg savner han kjempe mye, og har gjort det siden i fjor sommer! Tanken på at vi ikke får møte hverandre i sommer er vanskelig, men jeg har vendt meg til det! Men nå, som jeg kanskje fikk vite at det ikke ble noe til neste år er veldig vanskelig!! Han er fransk og bor i Frankrike, så vi kan bare møtes i syden til vanlig og. Vi har i de tre årene vi har kjent hverandre reist samme plass til samme tid, for å få være mest ilag! Så jeg lurer på hvordan jeg kan tenke best ut av dette Jeg pleier å gråte på kveldene fordi det er så vanskelig! Og kan du si meg hvor mange % det er for at man ikke kan reise om 1 år jeg vet du ikke vet det, men hva TRUR du?

SVAR

Besvart 13.04.2020 11:14:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle