Hopp til hovedinnholdet

Han har blokket meg på alle sosiale medier. Jeg vil bare si unnskyld.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde en bestevenn jeg delte alt med og han delte alt med meg. Noen hadde satt ut et rykte om han og han trodde det var meg selvom jeg ikke gjorde det. Han hater meg nå og går hver gang jeg prøver å prate med han eller hvis jeg er i nærheten av han. Han har blokket meg på alle sosiale medier så jeg får ikke tak i han. Jeg vil bare si unnskyld men har aldri fått sjansen. Jeg gråter ofte når jeg tenker på han og når jeg ser på bilde/minnene våres.

SVAR

Besvart 19.04.2020 18:17:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle