Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli en like stor del av gjengen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 9 og har mange venner men 3 av de henger jeg mest m og vi r en liten gjeng.Men jeg har ikke vært i gjeng m de så lenge og to av de er lzm litt bestevenner siden når vi planlegger å skal til noen så er alltid de to med hverandre først og de har vært bestevenner ca 1 ær og gjengen begynte ca 1 mnd siden. Jeg er litt sjalu fordi jeg vil at alle skal være like gode venner og st alle deler hemmeligheter til alle oss.jeg deler jo til alle ig tenk deler de bare til hverdandre.Jeg vet de 3 jentene liker meg godt og skjønner at vi ikke harckjent hverandre like lenge men hva skal jeg gjøre for å komme nermere de og få de til å løsne litt fra hverandre å være like gid venn m meg.jeg har snakket m hun andre i gjengen som ikke er r de to å hun syns og de ikke trenger p henge sammen før alle skal henge sammen når vi skal møtes deg dagen likevel.vet ikke men D irriterer meg hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.04.2020 14:58:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle