Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor gjør han sånn mot meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter typen slo opp gikk han dagen videre med hun jenten som jeg ikke skulle bekymre meg for:/ vi har vært sammen en gang før og da slo jeg opp og han gikk videre med en gang da også. Han var i et nytt forhold innen en måned:/ og dagen etter han slo opp denne gangen kysset han hun nye jenten. Jeg ga han en ny sjanse, men det var veldig vanskelig for meg å stole på han fordi jeg var så lei meg sist gang vi slo opp. Hvorfor gjør han sånn mot meg og hvorfor vil han ikke innrømme til meg at han er med andre jenter hele tiden? Tenker på dette veldig mye og får ikke gjort noe annet pga d. Er bare lei meg hele tiden.. han sa også at vi skulle være venner, men tar aldri inativ til noe.. er veldig sliten og får ikke vært med venner pga corona

SVAR

Besvart 06.05.2020 07:04:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle