Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at mødre kan twerke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg skulle låne en spill hos en venn, jeg ringte han og sa «hei kan jeg komme og låne det spillet» han sa «ja, men jeg er ikke hjemme, men mamma er hjemme så du kan bare hente». Jeg gikk hos han og det var høy musikk der så når jeg ringte på så kom ikke moren hennes ut. Jeg ringte han og sa «ingen kommer ut og det er en høy musikk» han sa hvis døren er åpen bare gå inn. Jeg gikk inn og da så jeg moren han sin twerke i stua og hun så meg og hun sa bare «hei, kom du for å hente spillet» jeg sa «ja». Da sa hun «bare gå inn på rommet og Finn den» jeg gikk og fant den og når jeg skulle på vei ut da holdt hun enda på å twerke. Jeg fikk stå pikk og hun skjønte det og da sa hun «danser jeg bra» jeg sa «ja» da sa hun at hun har vært mis twerker når hun var russ. Da sa jeg «hadde jeg må gå» Er det normalt at mødre kan twerke?

SVAR

Besvart 13.05.2020 15:07:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle