Hopp til hovedinnholdet

Blir sliten av å trøste henne, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en venn som daglig sender meg videoer av at hun gråter for noe. Hver dag så må jeg trøste henne. Føler ofte at hun sender videoer og bilder av at hun gråter selvom det hun gråter over som regel ikke er så farlig. Hun lyver ofte om hvordan en hendelse har skjedd. Et eksempel var da hun og en annen venn av oss var sammen også sier hun vennen min «har jeg for mye blush» også svarer hun andre «nei, men du trenger ikke mer nå» også senere så kommer hun til meg gråtende og spør «hvorfor hun sa at jeg hadde for mye blush» som da ikke var sakt i det hele tatt. føler at hun sender disse videoene daglig for å få oppmerksomhet og trøst av meg hver dag. Og noen ganger så har hun ringt meg når hun gråter, og hvis jeg ikke tar telefonen så er hun sur på meg i flere dager. når jeg flere ganger har tatt henen i å lyve for at hun skal få trøst så vet jeg ikke om jeg km stole på henne Når hun gråter. Blir også veldig sliten av å føle at jeg må trøste henne hver dag. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.06.2020 15:05:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle